Acest site foloseste politica de cookie! -- Mai multe detalii || G.D.P.R

Livrare / Plata

Cum pot sa plătesc?


        Achitarea produsului/ produselor OrasiMinutul.ro:
      1. Cash, la primirea coletului trimis prin curierat rapid (FAN COURIER EXPRESS *), în limita a 500 de lei. Curierul vă va înmâna o chitanță pentru toată suma achitată de dumneavoastră, ce însumează contravaluarea produsului/ produselor achiziționate și contravaluarea transportului (dacă este cazul, la comenzi sub 200 de lei). Pentru comenzile ce depasesc suma de 500 de lei, se va percepe un avans de 50% din contravaluarea facturii. Avansul se va plăti în contul deschis la Banca ING, IBAN: RO 48 INGB 0000 9999 0848 4249. Comanda dumneavoastră va fi procesată după trimiterea confirmarii plații la adresa de e-mail: office@orasiminutul.ro.
      2. Prin bancă cu OP sau depunere numerar în contul deschis la Banca ING, IBAN: RO 48 INGB 0000 9999 0848 4249. . După efectuarea plații, obligatoriu se va trimite confirmarea plații la adresa de e-mail: office@orasiminutul.ro. Doar după confirmarea plații, coletul dumneavoastră va fi trimis către adresa menționată în comanda dumneavoastră.

            

Cum se va face livrarea?


        Livrarea produsului/ produselor OrasiMinutul.ro:
      1. Pentru clientii din Municipiul București, livrarea se va efectua gratuit de către curierii OrasiMinutul.ro.
      2. Pentru clientii din România, livrarea se va efectua prin curierat rapid (FAN COURIER EXPRESS *), în 24h - 48h de la confirmarea AWB-ului (nota de transport), care va însoți pachetul.
      Pentru comenzi sub 200 de lei, contravaluarea de 15 lei ** pentru transport revine în seama clientului și va apărea pe factura fiscală. La comenzi peste 200 de lei, OrasiMinutul.ro oferă gratuit ** transportul.

        * FAN COURIER EXPRESS percepe taxă pentru fiecare kilometru suplimentar, pentru localitațile unde nu are acoperire. Costul unui kilometru suplimentar este 1,2 lei + TVA. Vezi lista completă a localităților acoperite de FAN COURIER EXPRESS.
- LISTĂ LOCAȚII FAN COURIER EXPRESS -
       ** Contravaluarea transportului în valuare de "15 lei" sau oferit "gratuit" de către OrasiMinutul.ro, nu incude kilometri suplimentari. Contravaluarea kilometrilor suplimentari revin exclusiv în seama clientului.
- CALCULEAZĂ-ȚI SINGUR TRANSPORTUL FAN COURIER EXPRESS -